CA 2IN1D 011

Sesalniki > parni

Higiena in čistoča v vašem domu

POZABITE NA ČISTILA z novim SteamCapsule, ki z močjo pare odpravi potrebo po uporabi kemičnih čistilnih sredstev. Temeljito očisti vaša tla in uniči 99,9 % običajnih bakterij in bacilov. Prav tako odstrani alergene in pršice, tako da je okolje veliko bolj prijazno tudi za osebe, ki imajo težave z alergijami. SteamCapsule omogoča učinkovito čiščenje vseh površin v vašem domu na okolju prijazen in gospodaren način. Primeren je za čiščenje trdih tal, na primer marmorja, keramike, parketa in linoleja, a tudi za čiščenje preprog, saj je opremljen s posebnim adapterjem za čiščenje preprog. Glavna prednost modela CA 2in1D je sistem 2v1, ki vam omogoča, da enostavno odstranite ročno enoto in tako v trenutku dobite parni pištolo s katero lahko dosežete prav vsak kotiček vašega doma. SteamCapsule zagotavlja izjemno učinkovitost in največjo moč, kar omogoča njegovih 1700 Wattov. Na delo je pripravljen v samo 15 sekundah. Snemljivega rezervoarja za vodo ni treba pogosto polniti, saj je njegova prostornina velika. Hooverjevemu aparatu SteamCapsule so priložene tri krpe za večkratno uporabo, primerni za pranje v pralnem stroju.
Tehnični podatki
Vrsta sesalnika parni
Moč 1.700 W
Parno čiščenje da
Rezervoar za čisto vodo 0,35 l
Dolžina električnega kabla 7 m
Ročaj za prenašanje da
Tehnologija z dvojno glavo da
Teža 3,50 kg
Samostoječ da
Dodatni nastavki Priloženi dodatni nastavki za parno pištolo
Priloženo izdelku 2x krpa

Pripravljenost

Steamjet je pripravljen za delo v samo 30 sekundah

Moč

Steamjet zagotavlja izjemno učinkovitost in največjo moč, kar omogoča njegovih 1700 Wattov

Tehnologija z dvojno glavo

V enem nastavku se skrivata dva nastavka. Večji/pravokoten nastavek za večje površine in manjši/vgrajeni trikotni nastavek za kote, špranje in težko dostopne kotičke

2 v 1 ročna pištola

Funkcija 2 v 1 omogoča, da s parno ročno pištolo dosežete vsak kotiček. Priloženi so priročni nastavki, ki bodo olajšali čiščenje.

Dodatni nastvaki za ročno pištolo

Dodatni nastvaki za ročno pištolo, ki vam olajšajo čiščenje.