Pogoji uporabe

Ta stran je v lasti in jo vzdržuje podjetje Candy Hoover Slovenija d.o.o, z namenom posredovanja informacij o podjetju Candy Hoover d.o.o., in njegovih izdelkih.

MATERIAL NA TEJ STRANI
Če vstopate ali brskate po tej strani ali drugače uporabljate material na tej strani, vključno s prenosom programske opreme, nujno pazite, da so uporabljene strani brez virusov, ki bi posegali ali poškodovali delovanje vašega računalniškega sistema, vključno da je prenešena programska oprema kompatibilna z vašo.

Kljub vsemu trudu za zagotovitev popolnosti, točnosti in aktualnosti strani, ne dajemo nikakršnega jamstva ali zagotovila v zvezi z materialom. Zato odsvetujemo ukrepanje na osnovi predstavljenega materiala, temveč priporočamo, da se obrnete na Candy Hoover Slovenija, kjer se lahko dogovorite za potrebni material in pomoč.

Material je last družbe Candy Hoover Slovenia. Prepovedana je reprodukcija ali raba celote ali dela materiala v kakršnikoli obliki. Ne dajemo nikakršnega dovoljenja za reprodukcijo ali uporabo materiala za kakršnekoli druge namene kot je običajno brskanje po spletni strani.

Besedila, fotografije, filmi, podatki itd. so morda predmet avtorskih pravic in so bodisi v lasti družbe Candy Hoover ali pa ima družba Candy Hoover dovoljenje za to.