H-FREE 500

H-FREE 500

Odkrijte baterijski sesalnik, ki se bo zlil z vašim življenjskim slogom: 69 cm kompaktnosti in zmogljivosti za vaš dom.

AXI

AXI, WASH THE WAY YOU LIVE

S ponosom predstavljamo AXI – pralni stroj in pralno-sušilni stroj nove generacije, prva Hooverjeva stroja, ki ju odlikuje neverjetna prilagodljivost.

H-FREE 700

H-FREE 700

Pokončni baterijski sesalnik H-FREE 700 s pomočjo pretoka zraka z visoko hitrostjo poskrbi, da je čiščenje celotnega doma hitro, preprosto in brez kabla!

H-FREE

H-Free

Pozabite na kable – osvobodite se s peresno lahkim in neverjetno učinkovitim Hooverjevim sesalnikom H-FREE.

Rhapsody

Rhapsody

Zmogljivost na najvišjem nivoju v koraku s tehnološkim napredkom in elegantno obliko. Rhapsody je opremljen s posebno Hspin-Core tehnologijo separacije prahu, patentirano iz strani Hooverja, ki poskrbi za lažje čiščenje posode. Dotikanje posode za prah ob praznjenju je stvar preteklosti.

Več o tem
Robo.com3

Robo.com3

Nova generacija robotskih sesalnikov Hoover z ekskluzivnim navigacijskim sistemom AAI™ s tipalom za prah in novim sistemom upravljanja, ki uporablja brezžično omrežje.

Več o tem
Učinkovito globinsko čiščenje

Ultra Vortex

Odstranite alergene, prah in pršice iz vzmetnic in oblazinjenega pohištva ter tako ustvarite zdravo okolje za svojo družino.

Več o tem

Promocijsko 5 letno podaljšano jamstvo na sesalnike

Registrirajte se najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu in prejmite dodatna 3 leta jamstva. Akcija velja za izbrane modele Hoover sesalnikov v času od 1.10.2019-31.12.2019.

Registrirajte izdelek

Novice