Hoover predstavlja Athen Evo

Novi pokončni baterijski sesalnik brez vrečke, z močjo do 32,4 V, zelo okreten in z vrhunsko zmogljivostjo. Z enim polnjenjem baterije boste lahko sesali do 120 minut in tako očistili celotno hišo brez vmesnega polnjenja. V ponudbi boste našli modele z litijevo baterijo, ki zagotavljajo vrhunske rezultate čiščenje, dolgo življenjsko dobo baterije in krajše čase polnjenja. Odkrijte svobodo brezžičnega čiščenja.

Oglejte si video

Vrhunski rezultati čiščenja

Sesalnik Athen Evo zagotavlja vrhunske rezultate čiščenja, primerljive z električnim sesalnikom z močjo 2500 W. S trdih tal odstrani več kot 100 % prahu.

Izjemen čas delovanja

Izjemen čas delovanja

Celoten dom lahko očistite samo z enim polnjenjem baterije – sesalnik Athen Evo deluje do 120 minut hkrati.

Vrhunska okretnost

Inovativni sistem EASY DRIVING omogoča enostavno čiščenje okrog pohištva in drugih ovir v vašem domu. Zaradi posebnega nagiba za 180° boste dosegli tudi najbolj težavne predele, in to povsem enostavno – samo z zasukom zapestja.

Primeren za vse površine

Sesalnik Athen Evo je zaradi motorne turbo krtače idealen za čiščenje vseh površin, tudi najobčutljivejših (na primer parketa). 

Enostavna uporaba

Zasnova sesalnika Athen Evo zagotavlja kar najbolj udobno in prilagodljivo uporabo.

Stanje napolnjenosti baterije vedno pod nadzorom

Ekskluzivni in priročni zaslon LED omogoča, da ste vedno na tekočem s stanjem napolnjenosti baterije. Na zaslonu je tudi prikazan potek polnjenja baterije. Utripajoča lučka pomeni, da je sesalnik Athen Evo znova pripravljen za uporabo.

Enostavno čiščenje

Motorna turbo krtača je opremljena s posebnim sprostitvenim sistemom, zato jo boste hitro in zlahka očistili. Krtačo odstranite v zgolj dveh preprostih korakih, s čimer se izognete stiku s prahom – tako enostavno in higienično je to.

Hitro in enostavno praznjenje posode

Sesalnik Athen Evo ima veliko posodo za prah, ki jo je enostavno odstraniti in izprazniti ter ki v celoti preprečuje stik s prahom. Poleg tega je opremljen s pralnim filtrom HEPA. Filter prestreže tudi najdrobnejše delce prahu in zagotavlja optimalno filtracijo zraka. Tako nazaj v prostor izhaja samo čist zrak.

Navpični parkirni položaj

Praktičen navpični parkirni položaj omogoča enostavno shranjevanje sesalnika Athen Evo med uporabo in po njej.

Lahek in priročen

Sesalnik Athen Evo je priročen za uporabo in je idealna izbira za hitro čiščenje tudi največjih površin z malo truda.

Zmogljivost in dizajn

Ultra tanka zasnova

Ultra tanka zasnova

Posebna ultra tanka zasnova krtače omogoča, da dosežete vsa mesta, tudi za posteljo ali pod pohištvom.

Najboljši oprijem med uporabo

Zgradba kolesc in njihova posebna teksturirana površina zagotavljata najboljši oprijem na tleh.

Večja vidljivost med čiščenjem

Na krtači so diode LED, ki izboljšajo vidljivost tudi v najtemnejših kotičkih (na primer pod posteljo ali drugim pohištvom).

Dve stopnji moči

Izberete lahko moč, ki je primerna za vašo vrsto čiščenja.

Funkcija Turbo

Za čiščenje težje odstranljivih nečistot vam je na voljo funkcija Turbo. Najvišja stopnja moči zagotavlja, da boste učinkovito odstranili tudi najtrdovratnejšo umazanijo.