Dynamic Extreme

Dynamic Extreme je pralni stroj, ki vam nudi le najboljše – poleg tega, da je najtišji, ga odlikujejo še moderna oblika, nizka poraba in izjemna zanesljivost. Sodobna, linearna oblika z elegantnimi zaključki je primerna za postavitev kjer koli. Stroj se ponaša z materiali in detajli vrhunske kakovosti, kot sta zaslon LCD in temno steklo na vratih.

Oglejte si video
Popolna tišina

Popolna tišina

Zaradi inverter motorja Perfect Silent Hooverjev pralni stroj Dynamic Extreme zagotavlja neprekosljivo zmanjšanje glasnosti in le malo tresenja v vseh fazah pranja, povrhu pa še velike prihranke energije.

Rekordna zmogljivost

Rekordna zmogljivost

  • Energijski razred: A+++: –50 %
  • Prihranite 50 %
  • Brezhibno čiščenje
  • Poraba zmanjšana na minimum
  • Najtišji v svoji kategoriji

 

 

Ostanite v stiku z domom

Ostanite v stiku z domom

Z aplikacijo Wizard boste prek brezžičnega omrežja vedno povezani s svojim aparatom. S tehnologijo One Fi boste našli idealno rešitev za svoje potrebe in imeli aparat ves čas pod nadzorom.

Nega tkanin

Nega tkanin

V stroju Dynamic Extreme lahko operete poln boben perila različnih barv in z različno sestavo ter dosežete popolne rezultate pranja tudi s hitrimi programi in pri nizkih temperaturah.  

 

Velika natančnost pranja

Velika natančnost pranja

Napredna funkcija Kilo Mode izmeri težo perila in na podlagi tega z znanstveno natančnostjo prilagodi količino vode, porabo energije in čas pranja.

Brez skrbi

Brez skrbi

Pralni stroj je opremljen s sistemom za preprečevanje izliva vode Aqua Stop, ki bo poskrbel, da boste mirno spali. Če cev za dovod vode začne puščati ali se poškoduje, bo sistem zaščitil vaše perilo in vaš dom.