H-GO 700 Plus

H-GO 700 PLUS

It goes. It cleans. It cares.

Hoover predstavlja H-GO 700 PLUS, avtomatskega zaveznika, ki brez napora do popolnosti poskrbi, da je vaša hiša čista in urejena.

Gre. Čisti. Skrbi.

H-GO 700 PLUS

It goes. It cleans. It cares.

Hoover predstavlja H-GO 700 PLUS, avtomatskega zaveznika, ki brez napora do popolnosti poskrbi, da je vaša hiša čista in urejena.

Novi H-GO 700 PLUS z vgrajenim senzorjem žiroskopom pridobiva natančne signale o smeri, položaju in hitrosti in tako zagotavlja pravilno navigacijo in večjo učinkovitost čiščenja. Povežete ga lahko tudi preko aplikacije in ga upravljate na daljavo ter dostopate do programov in nasvetov za čiščenje za vaše potrebe.

Vrhunsko delovanje

Novi Hoover H-GO 700 PLUS je namensko zasnovan za vrhunsko učinkovito čiščenje praha in umazanije na vseh vrstah tal. Motor H-GO 700 PLUS Direct Impulse, deluje s trajnimi magneti, ki zmanjšujejo trenje in tresljaje ter povečajo hitrost (do 60 vrtljajev / min), in brez krtače, kar zagotavlja močno sesanje, veliko učinkovitost in daljšo obstojnost.

 

KRTAČA ZA HIBRIDNO NEGO

Kombinirana vrtljiva krtača združuje mehke ščetine za nežno čiščenje trdih tal in močnejše ščetine za globinsko čiščenje preprog, da poveča učinkovitost H-GO 700 PLUS pri pobiranju prahu in večjih kosov umazanije.

 

NIČ VEČ NAKLJUČNIH POTI

Opremljen z žiroskopom, H-GO 700 PLUS pridobiva natančne smerne, vodoravne, položajne, hitrostne in pospeševalne signale za pravilno in natančno navigacijo, kar izboljšuje učinkovitost čiščenja in zagotavlja popolno pokritost.

 

Nega in dobro počutje

 

 

IZJEMNO TIH

Novi H-GO 700 PLUS je zvočno zasnovan tako, da deluje s samo 60 dBA*, kar vam omogoča, da začnete s čiščenjem kadar koli želite, tudi pozno zvečer ali ko otroci spijo.

*V tihem načinu delovanja

 

IZBOLJŠANO ČIŠČENJE ROBOV IN VOGALOV

H-GO 700 PLUS, inovativno oblikovan v obliki črke D in z večjim valjem, zagotavlja popolno čiščenje tako na robovih kot v vogalih, kjer se skriva umazanija.

 

ZAPOMNI SI LOKACIJO

H-GO 700 PLUS se samodejno vrne v polnilnik, ko je program čiščenja končan ali ko je baterija skoraj prazna.

 

Zaupanje in zanesljivost

 

 

Daljinski upravljalnik

Izboljšajte rezultate čiščenja z novo aplikacijo hOn. Svoj H-GO 700 PLUS upravljajte na daljavo, kadar koli želite, in preverite namensko vsebino ter nasvete, da odkrijete nove načine čiščenja.

 

NAČRT ČIŠČENJA

Načrtujte čiščenje s H-GO 700 PLUS vnaprej, da boste imeli vsak dan očiščen dom, še posebej, ko vas ni doma. Ob koncu vsakega čiščenja dobite popolno poročilo. Pozabite na skrb, da morate vklopiti robota, da začne s čiščenjem, tudi ko niste doma.

 

GLASOVNI NADZOR

S preprostimi in hitrimi ukazi lahko upravljate svoj H-GO 700 PLUS tudi preko digitalnih pomočnikov Google Home in Amazon Alexa. V aplikaciji hOn prilagodite ime svojemu robotu in ga z glasom pokličite preko pametnih zvočnikov.

 

NAJDI ME

Kaj pa, če je vaš H-GO 700 PLUS skrit in ga ne najdete? Brez panike! S funkcijo Najdi me lahko preprosto sledite zvoku robota.

 

PRILAGOJENI NASVETI

Prejemajte prilagojene nasvete, kako doseči najboljše rezultate s svojim H-GO 700 PLUS.

 

VAŠI PRILAGOJENI PROGRAMI

Hitro in čisto (Quick & Clean), globinsko čiščenje (Deep Cleaning) in še veliko več! Izberite program čiščenja, ki najbolj ustreza vašim potrebam.