H-HANDY 700

H-HANDY 700

Največja zmogljivost in vsestranskost

Odkrijte H-HANDY 700, novi vsestranski, zmogljiv in lahek prenosni sesalnik Hoover, ki bo vaša vsakodnevna domača opravila močno olajšal.

Enostaven za uporabo in popolnoma opremljen z dodatki, bo novi H-HANDY 700 vaš največji zaveznik za vsakodnevna domača opravila, tudi najbolj nepričakovana.

VELIKO POTREB, VELIKO DODATKOV

Kolikokrat kakšno domače opravilo postane nepričakovano? S posebnimi kompleti dodatkov, z namenom ustvarjenimi za različne potrebe, je novi Hoover H-HANDY 700 vaš najboljši večopravilni partner. Odkrijte paleto dodatkov in izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

ODKRIJTE VSE MODELE

MODEL EXPRESS

Model H-HANDY 700 Express je opremljen s posebnim kompletom nastavkov 3 v 1: nežna krtača za prah za trde površine, nastavek za težko dostopne ozke prostore in reže ter mehek nastavek za sesanje oblazinjenega pohištva. Priročen pomočnik ob rednem čiščenju, ki ga skupaj z dodatki enostavno pospravite v podstavek polnilnika.

MODEL HIŠNI LJUBLJENČKI

Hišni ljubljenčki so naši najboljši prijatelji, vendar je čiščenje njihove dlake lahko nadležno. H-HANDY 700 komplet za hišne ljubljenčke ima enako opremo kot model Express, dodan pa mu je inovativen nastavek z motorizirano šobo, ki bo hitro in enostavno odstranil alergene in dlako hišnih ljubljenčkov. Poseben samo-nastavitveni mehanizem in žametni elektrostatični valj zagotavljata, da se aparat popolnoma oprime površine in jo temeljito posesa. Idealen za globoko sesanje sedežnih garnitur, foteljev in tekstilnih površin.

MODEL ORGANIZATOR

H-HANDY 700 model Organizator ima enako opremo kot osnovni model, vključuje pa tudi dva posebna kompleta, ki ju lahko skupaj z dodatki enostavno pospravite v podstavek polnilnika.

 

NASTAVEK ZA VARČEVANJE S PROSTOROM

Imeti vedno pospravljene omare je težko, še posebej, če je prostor omejen. Hoover je zato razvil nastavek za varčevanje s prostorom H-HANDY 700 Space Saver, ki vam bo olajšal urejanje in organizacijo omar. Z nastavkom Space Saver boste zmanjšali prostornino mehkih stvari, kot so odeje, jakne, pletenine in podobno. Odlična pomoč pri sezonski menjavi garderobe, selitvi ali reorganizaciji omar.

 

NASTAVEK ZA SHRANJEVANJE ŽIVIL

Prostor je dragocen, tudi ko gre za vaš hladilnik. Morda vas je malce zaneslo pri nakupovanju živil ali pa imate na večerji goste in vaš hladilnik je poln. Z nastavkom H-HANDY 700 Food Saver boste živila lahko shranili tako, da v vrečki ne bo zraka. Živila bodo dlje ostala sveža in varna, v hladilniku pa bo več prostora.

VISOKO ZMOGLJIV

Nov Hoover H-HANDY 700 je majhen toda resnično zmogljiv. Motor z neposrednim impulzom, ki poveča hitrost do 95.000 vrtljajev na minuto, deluje s trajnimi magneti, ki zmanjšujejo trenje in vibracije. To zagotavlja izjemno sesalno moč, ki na najhitrejši in najlažji način ter na vseh površinah do popolnosti odstrani smeti in prah. Opremljen je s filtrom EPA in ima zaščitno kovinsko mrežo, ki zagotavlja najboljšo možno filtracijo zraka in dolgotrajno delovanje.

DODATNE FUNKCIJE

ELEGANTEN & KOMPAKTEN DIZAJN

Zaradi čistih linij in elegantnega dizajna je novi H-HANDY 700 kompakten, lahek in enostaven za uporabo, tudi zaradi mehkega gumiranega ročaja, ki zagotavlja najboljši oprijem in udobje.

 

LED OSVETLITEV ZA ČIŠČENJE

Opremljen je s posebno LED lučko, ki se samodejno vklopi. LED osvetlitev poveča vidljivost, tako da ne boste spregledali nobenega drobca prahu.

 

PODSTAVEK ZA POLNJENJE

H-HANDY 700 lahko pospravite v polnilnik in ga napolnite, tako da je vedno pripravljen za uporabo.

 

LITIJEVA BATERIJA

Opremljen z 11,1 V litijevo baterijo, H-HANDY 700 zagotavlja do 12 minut avtonomije in izjemno hitro polnjenje, ki traja le 3 ure.

Odkrijte ponudbo

Ročni sesalniki
1 Izdelek
Close Details
  • Ime artikla / Trgovinska koda
  • Napetost (V)
  • Zmogljivost sušenja
  • Čas delovanja
  • Funkcija
H-HANDY 700 EXPRESS
HH710T 011
  • HH710T 011
  • 11.1
  • 0,15
  • 12
  • Suho