POVEŽITE SVOJ H-PURIFIER Z APLIKACIJO HON

Povežite svoj H-PURIFIER z aplikacijo hOn in dostopajte do nabora funkcij, ki bodo izboljšale vašo izkušnjo čiščenja zraka.

 

UKAZI & UPRAVLJANJE

Na daljavo boste upravljali vse glavne načine čiščenja in nastavili želeni program za razpršilnik (Diffuser) in vlažilec (Humidifier). Preverite lahko stanje čistilnika in vzdrževanje, poiščete navodila za uporabo in berete nasvete za uporabo, pa tudi si ogledujete video nasvete ter nastavite določene programe in obvestila. Preko aplikacije hOn lahko celo izberete, da čistilnik H-PURIFIER upravljate preko digitalnih pomočnikov Amazon Alexa ali Google Home.

Nadzor CO je vedno vklopljen in H-PURIFIER vas v primeru zaznavanja ogljikovega monoksida opozori z zvočnim alarmom in preko aplikacije hOn.

 

ZBIRANJE PODATKOV O NOTRANJOSTI IN ZUNANJOSTI

Zaradi Wi-Fi povezave H-PURIFIER preverja notranje in zunanje okolje. Omogoča primerjavo v realnem času in samodejno deluje, da ustrezno prilagodi zrak v domu. Razpoložljivi podatki v aplikaciji hOn upoštevajo te delce: PM2,5, PM10 in HOS (hlapne organske spojine). Če želite prejemati prilagojene nasvete in razumeti, kako izboljšati zrak v hiši, lahko preko aplikacije hOn preverite statistične podatke in grafe.

Uporabnik lahko preko aplikacije hOn preveri AQI (indeks kakovosti zraka) in dobi dnevno napoved ter si ogleda pretekle podatke. Informacije o kakovosti zunanjega zraka sestavljajo statistični podatki in 3-dnevna napoved.

 

ALERGIJSKI PROFIL UPORABNIKA

Takoj, ko aktivirate čistilnik, boste imeli priložnost ustvariti svoj alergijski profil, tako da izberete najpogostejši cvetni prah, na katerega ste alergični, kot so trava, ambrozija, breza in oljka. Ta funkcija zagotavlja visoko zaščito občutljivih uporabnikov, tako da izboljša delovanja čistilnika ter zagotavlja čistejše in bolj zdravo domače okolje.

Aplikacija hOn lahko spremlja prisotnost cvetnega prahu na prostem in čistilniku sporoča podatke. Če nastavite svoj profil, bo čistilnik samodejno zagnal način alergije na cvetni prah in vam svetoval v primeru zaznanih določenih cvetnih prahov.

 

RAVEN CVETNEGA PRAHU

Aplikacija hOn vedno skrbi za zdravstvene težave občutljivih ljudi. Najpomembnejši podatki o cvetnem prahu, ki zagotavljajo edinstveno in prilagojeno izkušnjo, so prikazani glede na alergijski profil uporabnika.

Lahko si ogledate pretekle podatke, na voljo so tudi napovedi. Podatke lahko pregledujete tudi po tednih ali mesecih.