Elektronska upravljalna plošča

Elektronska upravljalna plošča vam omogoča lažjo izkušnjo, tako da nastavite popoln način čiščenja zraka in ste vedno na tekočem s stanjem čistilnika in kakovostjo zraka.

ODKRIJTE VSE NAČINE ČIŠČENJA

 

Način Alergije na cvetni prah

Poseben program, zasnovan za alergike, ki čistilniku H-PURIFIER omogoča delovanje, ki zmanjša prisotnost cvetnega prahu in tako ublaži alergijske simptome.

 

Način Auto

Ta program omogoča H-PURIFIER-ju, da samostojno deluje samo po potrebi, kar zagotavlja najbolj ekološko in učinkovito uporabnost. Ko je vklopljen samodejni način (Auto Mode), H-PURIFIER nastavi hitrost ventilatorja, glede na zaznano kakovost zraka.

 

Način Spanje

Nič več slabega zraka med spanjem: ta funkcija zagotavlja tiho, a visoko zmogljivost čiščenja zraka, tako da vas ponoči delovanje nikoli ne bo motilo in boste, ko se zbudite, vedno imeli svež zrak.

 

Način Max Mode

Nastavite način Max Mode in pustite, da čistilnik deluje s polno močjo. Idealen je za odprte prostore, za odstranjevanje cigaretnega dima ali vonja po kuhanju.

ODKRIJTE DODATNE FUNKCIJE

 

Nadzor svetlobe

3 različne nastavitve svetlobe, da izberete želeno jakost.

 

Varnostni zaklep

Prepreči otrokom, da bi nenamerno spremenili nastavitve.

 

Vlažilnik

S tem programom lahko nastavite želeno relativno vlažnost.

 

Razpršilec

Izberete lahko nizko, srednjo ali intenzivno nastavitev izparevanja, da uživate v vonju svojega najljubšega eteričnega olja.