ZAZNAVANJE: VEČ SENZORSKI SISTEM

Komplet inteligentnih senzorjev v realnem času skrbno spremlja kakovost zraka v zaprtih prostorih. Njihovo visoko natančnost zagotavlja laserska tehnologija. Vzdrževanje ni potrebno. Kakovost zraka v domu lahko takoj preverite že z enim pogledom na Air Quality LED Ring, krog z LED lučkami v 4 barvah, podrobnosti o različnih onesnaževalcih pa so vidne na zaslonu čistilnika ali pa jih preverite preko aplikacija hOn.

VEČ SENZORSKI SISTEM ZAZNA:

PM

PM

Senzor za trdne delce (PM) je koristen za sprotno spremljanje prisotnosti delcev PM 10 in PM 2,5 *, zaznanih enkrat na sekundo. Delci (PM) so drobni trdni delci, ki lahko zelo škodujejo zdravju in prodirajo globoko v človeško telo. So tako majhni in lahki, da v zraku ostanejo dalj časa, kar vpliva na dihala in krvni obtok.

* PM 10 delci so veliki do 10 μm in lahko prodrejo v zgornja dihala. Delci PM 2,5 imajo velikost do 2,5 μm in lahko dosežejo naša pljuča ter tako prodrejo globlje v naše telo.

Senzor in alarm za CO

Senzor in alarm za CO

Uporabno za stalno spremljanje prisotnosti ogljikovega monoksida. CO lahko nastaja v procesu izgorevanja, kot na primer pri grelnikih, kuhalnih ploščah in štedilnikih. Za varnejše bivanje v domu vas senzor za CO opozori z zvočnim signalom in preko aplikacije hOn.

Lahkohlapne organske spojine (HOS)

Lahkohlapne organske spojine (HOS)

Ta senzor zazna GAS (hlapne organske spojine), ki bi lahko izviral detergentov, topil, kozmetike in pohištva, na vsakih 20 sekund.

Temperatura in vlaga

Temperatura in vlaga

Posebni senzorji pomagajo pri stalnem spremljanju temperature in relativne vlažnosti v vašem domu.

FILTRIRANJE: H-TRIFILTER

H-TRIFILTER je ekskluzivni Hooverjev sistem filtracije za H-PURIFIER. Filtriranje poteka s kombiniranim delovanjem treh različnih slojev, s posebno funkcijo za vsako plast, kar vam v zaprtih prostorih vedno zagotovi zaščito pred vsemi onesnaževali do 0,1 mikrona.

 

1. Zunanji sloj

Deluje kot primarni filter in prestreže največje delce, kot so lasje in dlaka hišnih ljubljenčkov ter prah.

 

2. HEPA (H13) filter

Ta druga plast odstranjuje 99,97 % delcev velikosti do 0,3 μm: na primer cvetni prah, pršice, spore, bakterije in zunanja onesnaževala ter zajema pa tudi PM 10 in PM 2,5 delce. Poleg tega je Hoover HEPA filter edinstveno obdelan, tako da zavira cvetni prah, ko ga zajame filter, in ga naredi neškodljivega, kar omogoča alergičnim osebam, da popolnoma varno upravljajo s filtrom.

 

3. Filter z aktivnim ogljem

Tretja plast odstranjuje škodljive pline in vonjave. Sestavljen je iz aktivnega oglja, ki zaradi svoje poroznosti adsorbira vonjave organskih hlapnih spojin (HOS), hlape, cigaretni dim in NO2. Hlapi VOC (hlapne organske spojine) so hlapne kemične spojine (kot je formaldehid), ki običajno prihajajo iz detergentov, lepil, topil, kozmetike, elektronske opreme in celo pohištva. V primeru daljše izpostavljenosti lahko škodujejo našemu zdravju. NO2 (dušikov dioksid) običajno izvira iz onesnaženja zaradi prometa.

PORAZDELITEV ZRAKA: 360° AIRFLOW

Okrogla oblika čistilnika H-PURIFIER in njegov sistem zračnega toka 360 ° Airflow omogočata, da se prečiščeni zrak enakomerno porazdeli v vse smereh, najprej proti stropu in nato po sobi, da hitro in učinkovito doseže vsako točko. Prostor v velikosti 20 m2 prečisti v samo približno 10 minutah*.

* Čas za enkratno čiščenje 20 m2 prostora (ob predpostavki 2,4 m višine).

Nazaj