Baterijski sesalnik Cordless Stick HF500

Baterijski sesalnik Cordless Stick HF500

Enostavno vzdrževanje, kompaktno shranjevanje

Odkrijte novi kompaktni in izjemno okretni baterijski sesalnik Hoover Cordless Stick: visoka zmogljivost in rokovanje brez stresa za edinstveno izkušnjo čiščenja.

Novi kompaktni in izjemno okretni pokončni baterijski sesalnik Hoover Cordless Stick združuje majhno težo z izjemno zmogljivim motorjem in inovativno krtačo, ki zagotavlja enostavno in hitro vzdrževanje. Nova izkušnja čiščenja brez napora, ki jo poganja Hoover.

Enostavno rokovanje

Novi baterijski pokončni sesalnik Hoover Cordless Stick HF500 je zasnovan tako, da omogoča enostavno rokovanje, 100-odstotno brez stresa. Poglejte, kaj smo izboljšali, da pri sesanju ne izgubljate časa.

 

Preprečuje navijanje las

Nov vgrajeni glavnik preprečuje, da bi se lasje in dlake hišnih ljubljenčkov med sesanjem navijali okoli krtače.

 

Praktično upravljanje

Dostop do krtače, da jo lahko hitro in enostavno odstranite, je sedaj še bolj enostaven. Zaradi praktičnega zgornjega pokrova nastavka za krtačo ni več treba obračati.

Izjemna zmogljivost

Zakaj je novi sesalnik Hoover HF500 tako zmogljiv? Odkrijte vse funkcije, ki sedaj omogočajo popolno čiščenje.

Izjemna zmogljivost

Močan motor

Brezkrtačni motor z neposrednim impulzom, ki se vrti s hitrostjo 100.000 vrtljajev na minuto in sesalno močjo 75 AW, zagotavlja enakomerno izhodno moč za učinkovito pobiranje prahu in smeti na vseh vrstah tal.

 

En nastavek s krtačo za vse površine

Ste naveličani menjavanja krtače za vsako površino posebej? Edinstvena krtača v obliki valja, Hybrid Roller, opremljena z mešanico mehkih in trdih ščetin, omogoča popolno čiščenje vseh vrst površin: trdih tal, občutljivih površin in preprog.

 

Dolgotrajno delovanje, hitro polnjenje

Za čiščenje celotnega stanovanja ali hiše naenkrat imate na voljo do 90 minut delovanja*. Poleg tega lahko praktično baterijo odstranite in popolnoma napolnite v samo 2,5 ure.

* V samodejnem načinu z nemotoriziranimi orodji in vključenim drugim baterijskim paketom.

Priročno shranjevanje

Novi Hoover pokončni baterijski sesalnik Cordless Stick Hoover HF500 združuje impresivno moč in majhno težo s kompaktnostjo ter je izjemno enostaven za uporabo in še enostavnejši za shranjevanje.

 

Kompakten

Ko je zložen, je sesalnik HF500 Cordless Stick visok le 69 cm, zato ga lahko brez težav shranite v majhen prostor v omari v kuhinji ali dnevni sobi.

Izjemno lahek in vodljiv

Je izredno lahek, tehta zgolj 1,5 kg, zato je HF500 kot nalašč tudi za udobno čiščenje površin nad tlemi. Gladko vrtenje okoli pohištva in ovir zagotavlja največje udobje med čiščenjem.

 

Priročen

Si morate oddahniti? Ni problem! Zaradi sistema Quick Park&Go* lahko sesalnik med čiščenjem pustite samo-stoječega saj ostane v ravnovesju.

* Ko je sesalnik v nadzorovani uporabi, ga lahko začasno parkirate v navpičnem položaju na trdih tleh. Če pa ostane brez nadzora, ga je treba shraniti na stenski nosilec.

Odkrijte ponudbo

Baterijski sesalniki
1 Izdelek
Close Details
 • Ime artikla / Trgovinska koda
 • Run time (up to)
 • Tip baterije
 • Število priloženih baterij
 • Anti-Twist
 • Nastavek za sesanje dlak hišnih ljubljenčkov
HF500
HF522STHE011
 • HF522STHE011
 • 90
 • Li-Ion
 • 2
 • Ja
 • Št