NAŠA ZGODOVINA

Rojstvo Hooverja in prvega sesalnika v zgodovini

Škatla, ventilator, svilena blazina in metla – iz teh predmetov se je rodil prvi sesalnik v zgodovini. Zamisel, ki je te preproste elemente spremenila v eno najbolj revolucionarnih tehnologij preteklega stoletja, se je porodila Jamesu Spanglerju, nočnemu čuvaju iz Novega Berlina v Ohiu, ki je trpel za astmo in bil utrujen od stalnega vdihavanja prahu, ki se je dvigoval v trgovini, kjer je delal. James je patentiral izum in sanjal o tem, da bi sesalnik lahko imela vsaka hiša v Ameriki. Toda potreboval je nekoga, ki bi verjel v njegov projekt in imel znanje ter sredstva za izvedbo

Odločil se je, da bo ta prvi, osnovni sesalnik pokazal svoji sestrični Susan Hoover. In to je bila poteza, s katero je obogatel. Susan ga je doma nekaj dni preizkušala in se popolnoma navdušila. Sesalnik je pokazala svojemu možu Williamu Hooverju, lastniku majhnega podjetja, ki je proizvajalo usnjene izdelke in jih prodajalo v svoji trgovini v Novem Berlinu. Dolga leta dela s kupci so mu omogočila, da je dobro razumel delovanje trga . Zato je kot daljnoviden podjetnik takoj zaznal ogromen potencial te futuristične “palice”. Odkupil je patent in začel s proizvodnjo ter ustanovil podjetje z imenom - The Hoover Company. Bilo je leta 1908.

NAŠE VREDNOTE

Vse od dneva izuma prvega sesalnika pa do današnjih izdelkov je bila Hooverjeva prednostna naloga vedno zagotavljanje dobrega počutja ljudi, hkrati pa ponujati visoko zmogljive in zanesljive gospodinjske aparate.

 

DOBRO POČUTJE

Dobro počutje pomeni skrbeti zase in za tiste, ki jih imate radi, ne da bi se odrekli odličnim rezultatom. Naprave Hoover so zasnovane tako, da nudijo popolno zmogljivost s pozitivnim vplivom na zdravje in kakovost življenja in pomagajo spodbujati zdravo življenje.

 

Učinkovitost

Najnovejše Hooverjeve rešitve so oblikovane tako, da dosegajo popolne rezultate zmogljivosti in učinkovitosti, hkrati pa zagotavljajo celovito skrb za vaš dom in družino.

 

ZAUPANJE

Več kot 100 let izkušenj in nenehno raziskovanje najnovejših tehnologij je Hooverju omogočilo, da razvije visoko zanesljivost svojih izdelkov, kar ljudem omogoča, da prevzamejo nadzor in dobijo popolne rezultate.

NAŠ POVEZLJIV EKOSISTEM

Povezljivost za Hoover ne pomeni samo biti na tekočem. Pomeni zagotavljanje resničnih rešitev za izboljšanje vsakodnevnih izkušenj s Hoover napravami. Njegov cilj je posodobiti in izboljšati življenje, zdravje in dobro počutje ljudi, kar omogoča celoten nabor edinstvenih funkcij, ki ponujajo učinkovite in zanesljive rešitve za boljšo kakovost življenja

Odkrijte več