HOOVER POVEZLJIVOST

HOOVER POVEZLJIVOST

Povezljivost s Hooverjem je namenjena resničnim rešitvam za še boljše vsakodnevne izkušnje z napravami. Celoten nabor edinstvenih funkcij povezljivosti, ki popolnoma ustrezajo vam in vašemu življenjskemu slogu. Odkrijte vse prednosti.

Za nas povezljivost ne pomeni samo biti na tekočem. Pomeni, da vam ponudimo resnične rešitve za še boljše vsakodnevne izkušnje z napravami Hoover. Povezljivost smo zasnovali z namenom, da pomaga posodobiti in izboljšati življenje, zdravje in dobro počutje ljudi kar so temeljne vrednote blagovne znamke. Odkrijte celoten nabor edinstvenih funkcij, ki popolnoma ustrezajo vam in vašemu življenjskemu slogu, in izkoristite učinkovite in zanesljive rešitve za še boljšo kakovost življenja.

HOOVER POVEZLJIVOST
.
 

Učinkovitost

Hoover povezljivost vam omogoča, da lahko spremljate stanje, učinkovitost in porabo vaših naprav. Izveste lahko tudi kako zagotoviti njihovo brezhibno delovanje in hkrati najbolje poskrbeti za nego oblačil, shranjevanje živil in čiščenje doma. Tudi, ko vas ni doma.

 

DOBRO POČUTJE

Preko aplikacije lahko odkrijete svet dodatnih funkcij in vsebin, ki vam pomagajo Hoover naprave uporabljati najbolje, na udoben in pameten način, ter tako ustvarjati boljše življenje in okolje. Preverite higienične rešitve za varnost doma, preizkusite dodatne razkuževalne programe za vaše perilo, izbirajte ideje za kuhanje v bogatem seznamu zdravih receptov in poiščite nasvete kako varno shranjevati živila.

 

ZAUPANJE

Izkoristite namige za vzdrževanje in redna obvestila, ki jih lahko prejemate preko Wi-Fi omrežja in tako podaljšajte življenjsko dobo vaših Hoover naprav. Hoover ima več kot 100 let izkušenj in nenehnega raziskovanja najnovejših tehnologij za proizvodnjo visoko zmogljivih in zanesljivih povezanih izdelkov, ki ljudem pomagajo skrbeti za svoj dom in dobro počutje svojih družin.

 

ČIŠČENJE

 

Spremljanje Kakovosti Zraka

“Vedno želim imeti pod nadzorom kakovost zraka doma, kako lahko to dosežem?” Aplikacija hOn omogoča zbiranje notranjih in zunanjih podatkov o zraku. Omogoča sprotno spremljanje informacij o notranjem in zunanjem onesnaženju, vlagi in temperaturi, da lahko čistilnik vedno zagotovi najboljšo kakovost zraka. Preprosto povežite svoj čistilnik zraka H-PURIFIER z aplikacijo in dostopajte do nabora funkcij za ohranjanje zdravega zraka doma zase in za svojo družino.

ODKRIJTE PONUDBO
 

Prilagojene Rešitve Za Različne Alergije

“Trpim zaradi alergij na oljko. Ali obstaja rešitev za obvladovanje ali nevtralizacijo alergij?” Aplikacija hOn, v uporabi skupaj s čistilnikom zraka H-PURIFIER, vedno skrbi za zdravstvene težave občutljivih ljudi. Pomaga pri zmanjševanju prisotnosti po zraku prenosljivih ultra drobnih delcev, ki se lahko inaktivirajo, kot so na primer onesnaževala in alergeni, zlasti cvetni prah za alergike. Aplikacija hOn lahko spremlja prisotnost cvetnega prahu na prostem in sporoči podatke aparatu, da ta zniža raven cvetnega prahu in tako prepreči alergijske simptome.

 

ODKRIJTE PONUDBO

PRANJE

 

Nasveti in statistika

"Ali znam zagotoviti optimalno porabo in učinkovitost svojega aparata?" Aplikacija je vedno na voljo, da izboljša vaše izkušnje s pranjem. Pridobite podatke kako izboljšati svoje pralne navade in porabo energije. Če imate težave, v aplikaciji sledite navodilom za odpravljanje težav, da problem rešite na najhitrejši način.

 

Programirano vzdrževanje

"Zdi se mi, da moj pralni stroj perila ne opere več tako dobro kot v preteklosti. Kaj lahko naredim?" S pomočjo dodatnih funkcij v aplikaciji lahko nastavite programirano posodobitev vzdrževanja in prejemanje obvestil, da je treba očistiti vodni kamen in filter in tako poskrbite za dalj časa učinkovito in zanesljivo delovanje aparata.

 

Poslikajte za nego perila

"Z oblačil bi radi odstranili nadležne etikete, ne da bi izgubili navodila za nego perila?". S funkcijo Scan to Care lahko sedaj etikete z navodili za nego kar pozabite! Preprosto poslikajte etiketo in si ustvarite virtualno garderobo. Nova aplikacija hOn bo zbrala in shranila vsa navodila za pranje vaših oblačil in vam predlagala najboljši program za njihovo nego.

 
 
 
 

KUHANJE

 

Glasovni pomočnik

"Ali lahko za upravljanje z aparati uporabljam tudi digitalne glasovne pomočnike?" S pomočjo glasovnega pomočnika lahko prek Googla Home ali Amazon Alexe govorite neposredno s pečico in dobite dodatno podporo za vklop pečice, preverite njeno stanje, prosite za predloge v zvezi z načini kuhanja, temperaturo in čiščenjem ter še veliko več.

 

Prilagojeni zdravi recepti

"Za goste bi rada skuhala nekaj drugačnega, a zdravega. Kaj lahko pripravim?"  Preko aplikacije pobrskajte po zbirki zdravih receptov, ki so jih za vašo pečico pripravili profesionalni chefi, vključno z vodenjem skozi vse faze kuhanja. Zagotovljen UAU učinek!

 

 

HLAJENJE

 

Seznam zalog

"Zelo sem zaposlena in ne uspem sproti preverjati rokov izteka uporabe živil. Kako lahko to rešim?" Sestavite si svoj osebni seznam zalog v hladilniku in z aplikacijo povežite hladilnik s koledarjem in nakupovalnim seznamom. Tako boste vedno imeli popoln nadzor nad zalogo shranjenih živil, kdaj jim poteče rok uporabe ter česa bo zmanjkalo, izognili pa se boste tudi zavržkom hrane. 

 

Vodnik za ledeno pijačo

"Za večerjo v zadnjem trenutku moram na hitro ohladiti vino. Kako lahko naredim to?" Z aplikacijo in funkcijo Vodnik za ledeno pijačo, ki nastavi pravilno hlajenje glede na velikost steklenice in njeno temperaturo, lahko pijačo brez težav in izgube časa hitro ustrezno ohladite. 

 

PARTNERSTVO

 

"Zmanjkalo bo detergenta. Trgovine so zaprte. Kako naj operem perilo?" Aplikacija Hoover ima dodano Amazonovo storitev za avtomatično naročilo detergenta, Dash Replenishment. Preko aplikacije lahko sedaj detergent naročite za dostavo na dom.

 

"Lahko to vino postrežem k mesu ali ribi?" Poskenirajte etiketo vašega vina in izvedeli boste vse o njem. Svoje najljubše vino lahko preko aplikacije tudi kupite.