Linija4A: vrhunska zmogljivost

Hoover predstavlja novo linijo klasičnih sesalnikov, zasnovanih za doseganje odličnih rezultatov čiščenja vseh površin. Zaradi sistema Intense Silent Power je linija ena najtišjih na trgu.

Več kot 50 odstotkov boljša energijska učinkovitost v primerjavi z močnejšimi modeli.*

*Samo pri nekaterih modelih

Vrhunski rezultati čiščenja na vseh površinah – več kot 111.

Idealno za alergike. 99,98-odstotna učinkovitost filtriranja zagotavlja, da je zrak, ki izhaja iz sesalnika, vedno čist.

Tappeti

Odstotna učinkovitost sesanja na trdih površinah in več kot 91-odstotna na preprogah. 

Izredno tihi

Samo nekaj decibelov je dovolj, da občutite razliko med nadležnim hrupom in nemotečim zvokom. Sistem Intense Silent Power, ki so ga razvili pri Hooverju, zagotavlja izredno tiho delovanje in prijetno uporabo. Popolna kombinacija optimiziranega zračnega pretoka, inovativni materiali in novi dodatki zagotavljajo glasnost tudi samo 64 dBA*.

 

115 dBA

 

85 dBA

 

65 dBA

 

64 dBA

Klasični sesalniki z vrečko

Athos

Sesalnik Athos odlično združuje dizajn in uporabnost. 5-litrska vrečka za prah in delovni radij 11 metrov zagotavljata, da boste lahko brez premora očistili celotno hišo. Zaradi tehnologije Nano Pack™ je shranjevanje sesalnika zelo enostavno. Štiri vrtljiva kolesca so zagotovilo za najboljšo okretnost, z dodatki, spravljenimi na sesalniku, pa boste imeli vedno vse pri roki.  Sesalnik je opremljen s krtačo Optimax za globinsko čiščenje preprog.

Telios Plus

Sesalnik Telios Plus je s kompaktno obliko in vrhunsko zmogljivostjo vsestranski pomočnik pri čiščenju. Dodatki so spravljeni v ohišju – tako imate vse potrebno vedno pri roki. Sesalnik je opremljen s krtačo Optimax za globinsko čiščenje preprog.

Klasični sesalniki brez vrečke

Xarion Pro

Sesalnik Xarion Pro se ponaša s sistemom Airvolution™, ekskluzivno multiciklonsko tehnologijo iz Hooverja, s katero boste hitreje opravili vsakodnevno čiščenje. Poseben sistem ločevanja preprečuje, da bi se filter zamašil, zaradi česar bi bili rezultati čiščenja slabši. Tako bo čiščenje vedno opravljeno hitro in temeljito. Sesalnik je opremljen s krtačo Optimax za globinsko čiščenje preprog.

Reactiv

Sesalnik Reactiv dosega odlične rezultate čiščenja zaradi ciklonske tehnologije brez vrečk. Zasnovan je za izjemno učinkovito ločevanje prahu, visoko moč vsesavanja in minimalno vzdrževanje filtra. Sesalnik Reactiv ima krtačo vgrajeno na ročaju in tako omogoča čiščenje vseh površin, tudi najobčutljivejših. Opremljen je s krtačo Optimax za globinsko čiščenje preprog.