Rhapsody

 

Rhapsody je nov vsestranski, ergonomski in tehnološko napredni baterijski sesalnik iz Hooverja.

Je izjemno lahek in okreten, pa vendar zelo zmogljiv. Odlikuje ga ekskluzivna tehnologija HSpin-Core, novi sistem ločevanja prahu, ki zagotavlja povsem preprosto čiščenje posode za prah in poskrbi, da ne pridete v stik z njim.

Tehnološka inovativnost sesalnika Rhapsody se odlično ujema z enostavnostjo uporabe: njegova oblika je elegantna in prefinjena, vse podrobnosti pa so plod skrbnega preučevanja, kako kar najbolj povečati udobje med uporabo in gospodinjsko opravilo spremeniti v vznemirljivo doživetje.

 

VSESTRANSKI

S snemljivim ročajem in številnimi dodatki bo zagotovo izpolnil vse potrebe: z njim boste lahko do popolnosti očistili vse vrste površin in tal, dosegli visoke omarice in strop ter celo najmanjše kotičke, tako v hiši kot v avtomobilu.

 

TEHNOLOGIJA HSPIN-CORE

Ta tehnologija omogoča, da se z vrtenjem ločevalnega sistema, ki ga poganja poseben motor, ustvari dodaten zračni tok, ki prah, umazanijo, dlake in lase z vso silo potisne na dno posode za prah.

Tako boste posodo tudi lažje izpraznili, ne da bi prišli v stik s prahom, poleg tega pa vam je ne bo treba prazniti tako pogosto.

 

INTUITIVNO IN NEPOSREDNO UPRAVLJANJE

Praktična nadzorna plošča na vrhu sesalnika vam omogoča, da med čiščenjem prilagajate uporabo: če pritisnete gumb »CARPET«, boste vklopili krtačo za preproge, s pritiskom na gumb »TURBO« pa boste povečali moč čiščenja v primeru trdovratne umazanije.

Poleg tega lahko s pomočjo štirih lučk LED v vsakem trenutku preverite stanje napolnjenosti baterije, tudi med polnjenjem.

 

BREZŽIČNO SESANJE

Po zaslugi izredno zmogljive in peresno lahke 22-V litijeve baterije, ki poganja sesalnik, uživajte v sesanju brez omejitev zaradi kabla. Baterija za polnjenje potrebuje pet ur in omogoča do 35 minut uporabe. Tako boste lahko očistili celotno stanovanje. Baterijo lahko napolnite neposredno v sesalniku ali pa jo iz njega odstranite in jo napolnite posebej.

 

IZJEMNA OKRETNOST

Sistem Easy Driving omogoča, da sesalnik Rhapsody brez težav drsi okrog pohištva in drugih ovir v vašem domu. Zaradi posebnega nagiba za 180° boste dosegli tudi najtežavnejše predele, in to samo z zasukom zapestja.

 

STENSKI NOSILEC

Sesalnik in dodatke* lahko priročno shranite na stenskem nosilcu.

* Velja samo za standardne dodatke in mini turbo krtačo (če so vključeni)

Odkrijte ponudbo

Izberite model po svoji meri.

 

VSE VRSTE TAL

RA22AFG 011

Dodatna krtača za parket za občutljive površine.

Več o tem