Hoover predstavlja Synthesis

Synthesis je najinovativnejši multiciklonski klasični sesalnik brez vrečke iz Hooverja, ki združuje inovativnost, tehnologijo in dizajn.

Nova patentirana tehnologija stiskanja PACT (Power Active Compaction Technology) iz Hooverja zagotavlja, da je učinkovitost sesalnika vedno vrhunska.

Sesalnik je edinstven zaradi nizke porabe energije, minimalnega vzdrževanja in neprekosljive prostornine posode za prah.

10 litrov prahu se stisne na prostornino 1 litra! 

 

Inovativnost in tehnologija

Sesalnik Synthesis je bil zasnovan z inovativnimi patentiranimi tehnologijami iz Hooverja, ki vam bodo olajšale življenje – ob nizki porabi energije boste dosegli vrhunske rezultate čiščenja.

 

Do 10 litrov prahu v prostornini 1 litra*

PACTje inovativna tehnologija, ki stisne vsesani prah. Osrednji motorni propeler se ves čas premika in stiska prah v posodo, ki se postopno širi.

Testi stiskanja, opravljeni v Hooverjevih laboratorijih s prahom iz realnih domačih okolij. Stiskanje merjeno s prahom, vsesanim z modelom Hoover XP71. Rezultati se lahko razlikujejo glede na material in okolje.

 

Visoka učinkovitost multiciklonske tehnologije

Tecnologia AirvolutionMulticiklonska tehnologija Airvolution zagotavlja visoko učinkovitost ločevanja prahu. Močna centrifugalna sila loči tudi najdrobnejše delce prahu in preprečuje, da bi se filter zamašil. Tako je učinkovitost ves čas visoka. To pomeni, da vam filtra ne bo treba čistiti tako pogosto in da boste za sesanje porabili manj časa!

 

RAZŠIRLJIVA POSODA     

Sesalnik Synthesis ima ekskluzivno posodo za prah, ki se razširi in lahko sprejme do 10 litrov prahu.*

*Testi stiskanja, opravljeni v Hooverjevih laboratorijih s prahom iz realnih domačih okolij. Stiskanje merjeno s prahom, vsesanim z modelom Hoover XP71. Rezultati se lahko razlikujejo glede na material in okolje..

Vrhunska zmogljivost

Inovativni tehnologiji PACT in Airvolution v kombinaciji z visoko učinkovitim motorjem in posebnimi krtačami, oblikovanimi pri Hooverju, omogočajo sesalniku Synthesis vrhunsko zmogljivost.

Odlična energijska učinkovitost

Odlična energijska učinkovitost

Sesalnik se uvršča v energijski razred A, kar zagotavlja odlične rezultate čiščenja ob nizki porabi energije.

 

Visoka učinkovitost na trdih tleh

Visoka učinkovitost na trdih tleh   

Izjemni rezultati čiščenja na trdih tleh – 111-odstotna učinkovitost čiščenja.

Vrhunska učinkovitost filtriranja

Filter HEPA z 99,98-odstotno učinkovitostjo filtriranja zagotavlja, da je zrak, ki izhaja iz sesalnika, vedno čist.

Izredno tih

Izredno tih                     

Sesalnik Synthesis je eden najtišjih klasičnih sesalnikov v svoji kategoriji, saj doseže glasnost samo 75 dBA.

Higieničnost brez primere

Sesalnik Synthesis je odlična izbira za alergike na prah.

Brez razvoja bakterij

Posoda za prah je obdelana s srebrnimi ioni, kar preprečuje razvoj bakterij. Sesalnik Synthesis je tako odlična izbira za alergike in lastnike hišnih ljubljenčkov.

Brez stika s prahom

Posoda za prah v sesalniku Synthesis ima veliko prostornino, omogoča enostavno odstranitev in praznjenje ter preprečuje, da bi prišli v stik s prahom. Poleg tega pralni filter HEPA ulovi tudi najdrobnejše delce prahu.

Edinstven dizajn

Dizajn sesalnika Synthesis združuje visoko zmogljivost in estetsko dovršenost  – moč in trdnost sesalnika sta združena z edinstvenim in prefinjenim dizajnom.

Praktičen zaslon LED vam omogoča, da kadar koli preverite stanje sesalnika. Posebni indikatorji so vam v pomoč pri pravilni uporabi sesalnika.

 

 

Dodatki

Inteligentni ročaj z vgrajeno krtačo in priloženi dodatki omogočajo, da prah odstranite tudi z najobčutljivejših površin.

 

Krtača za parket Extra

Krtača za parket Extra z mehkimi ščetinami in polstenimi kolesci zagotavlja učinkovito in vrhunsko čiščenje vseh površin, tudi občutljivih (na primer parketa).

Mini turbo krtača

Mini turbo krtača

Posebna mini turbo krtača je namenjena čiščenju oblazinjenega pohištva in je obdelana s tehnologijo srebrnih ionov, kar preprečuje razvoj bakterij.

Dodatki na sesalniku

Praktične dodatke za sesalnik Synthesis lahko shranite na cevi in jih imate tako vedno pri roki.